fredag 6 juli 2012

SEMESTER!

Nu har jag haft två dagars semester och det känns finfint! Vädret har varit riktigt härligt sommarväder och det var på tiden efter allt regnande. Idag har det visserligen regnat lite men innan det kom så var det så där väldans varmt så det gjorde inte så mycket. Dessvärre har vi visst mer regn att vänta, extra synd för i helgen är stora loppishelgen...  Men men, värre saker har ju hänt.

Nu till något roligt.
Igår, min första semesterdag, var jag på mitt första, men förhoppningsvis inte sista, besök hos Moster Mockis, sommarcaf´e i Mockträsk. Kan varmt rekommenderas! Gott fika, fin service och bra priser! Det är bara öppet två veckor till så passa på! 
Profilbild

Efter Moster Mockis fick jag skynda mig hem eftersom jag hade fått direktiv av mina kära vänner Eva och Lillemor, att hålla mig hemma och vara beredd på en utflykt. När de kom hade de middagsmat med sig, det blev alltså bara bättre och bättre! Efter maten bar det iväg mot hemlig destination. Jag hade mina aningar om att det var något på g i grannstaden Luleå men bilen svängde söderut på E4an och i och med det var jag borta ända tills vi kom till en skylt: Karlsbergsteatern ger Rika barn leka bäst, då fattade jag. Mitt ute i jordbruksmark fanns det en teaterscen med läktare som blev fullsatt. Kvällen var den varmaste hittills i sommar och endast några få myggor gjorde ett försök. Väldans skoj!

Vi anlände i så god tid så vi åkte in till Öjebyn och fikade på 
Klicka på bilden för mer information.

Här ute, med kyrkstugorna som fond, blev det gofika. 

Sämre sätt att fira semesterstarten kan jag tänka mig!

Tack kära vänner för den kvällen!

Och till er och alla andra som tittar in här: 
Ha en riktigt skön sommar och må solen lysa över oss!

2 kommentarer:

 1. S.e.m.e.s.t.e.r...smakar på det...vilket vackert ord...tror tyvärr inte att jag förstår innebörden...suck, nu var/är jag negativ...usch!!
  Önskar dig en underbar dito, min kommer i sinom tid...det där med slutet av juli blir nog svårt...tyvärr, hade varit ett lyft, men, vi hörs!?
  Är nog i norr då...kram gammelvännen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi flyger, så det blir i och för sig en mellanlandning men ingen övernattning... Tänker på er, ska försöka ta mig i kragen och ringa någon dag. Du vet, Plötsligt händer det! Kramar!

   Radera

Tack för att du skriver en rad eller två!
Det är lättare att kommentera nu, prova!