söndag 24 juli 2011

Umeå nästa...

Jag har inte glömt bloggen men det finns ju annat roligt att göra! Och så är det semester och då är jag glad att det går flera dagar innan jag startar datorn och att det dessutom är med lite motstånd jag startar den...  För när den väl är igång försvinner lätt flera timmar.
Vädret har inte varit dataväder, det har varit uteochnjutväder! Och det har jag gjort. Frukost ute nästan varenda dag under semestern, jag har solat och virkat, läst, har knappt varit inomhus... Sonen är hemma ett par dagar till. Vi har haft en del besök och gjort lite utflykter. Lugnt och skönt med andra ord.

Nu ska jag strax köra till Umeå... Inte planerat och inte alls vad jag hade tänkt mej. Hyrbilen måste tillbaka idag och vi har ingen aning om när vi får vår egen bil. Det trasiga hjullagret finns tydligen inte att få tag på! Mannen har kontaktat Skoda och de ber om ursäkt för att det inte hinner tillverkas hjullager i den omfattning de behövs... De har bytt tillverkare och det verkar ju inte vara det smartaste bytet de har gjort. Så det jag vet är att jag kör ner idag, ska förhoppningsvis träffa min kusinkompis, sova över i dotterns studentrum och sedan får vi se... Har ingen aning nu om hur jag åker hem. Men det löser sig väl på ett eller annat sätt. Verkar ju inte stort hopp om att det blir med egen bil i alla fall.

Och vet ni! Det är bilkörarväder idag! Mulet och lite småregn.

Ha det gott!   /M

2 kommentarer:

  1. Hälsa Umeå! Stannar du över Nolia?...gamla minnen, både bra och dåliga...
    Kram vännen!

    SvaraRadera
  2. Jag är bara till Umeå och vänder... Vi har ju hyrbil eftersom vår bil fortfarande står på verkstad i Ume, det drar ut på tiden och vi måste ner och byta hyrbil...!! Finns visst inte ett hjullager att få tag på.

    SvaraRadera

Tack för att du skriver en rad eller två!
Det är lättare att kommentera nu, prova!