lördag 15 januari 2011

Dagens bästa Abbe

Idag ringde en glad Albert för att tala om att han minsann hade kissat på toa! Och kanske är det anledningen till vissa av hans funderingar... Fick ett mess från hans mamma:

Albert: "Mormor har ingen snopp, hon har annan toalett, 
men morfar har snopp och ont i ryggen!"


Finns det något härligare än en finurlig filosoferande treåring?

4 kommentarer:

 1. Ja du, nog funderar han alltid! Men både snopp o ont i ryggen.... Påminner om dottern som sa om sin syster; glasögon, tandställning o opererad, men jag då? Vad får jag? Hon såg mycket förorättad ut!
  Abbes alla finurliga kommentarer hoppas jag blir noterade. Kan säkert så småningom ges ut i bokform och trygga föräldrarnas ålderdom! Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, om man bara hade varit duktigare på att skriva ner allt skoj han säger...

  Just nu är det nästan det roligaste när han står och ska hjälpa en på toaletten- fälla upp locket, titta på, ställa närgångna frågor ("kommer det något kiss? så BRAAAA!") och när man är klar så spolar han, och efter det så hoppar han omkring och klappar händerna för att man varit så duktig.

  Sötnos.

  SvaraRadera
 3. Ja ni. Vad har vi fått för en??
  Vi lär få hjälpas åt med att samla så mycket som han levererar! Det blir nog en tjock bok..
  Jag tror han brås lite på sin farbror också! Där har det kommit mycket roligt och klokt genom åren men inte minns man ju mer än några få uttjatade. Synd ingen sparat men Peter kanske tycker det är tur...

  SvaraRadera
 4. Ann-sofi Andersson16 januari, 2011 09:58

  LULEÅ HOCKEY !!!!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver en rad eller två!
Det är lättare att kommentera nu, prova!