tisdag 4 oktober 2011

Livets väv

Ännu ett år har lagts till i mitt liv. 
Väven tätnar men jag hoppas det är många trådar kvar.
Har haft en mycket trevlig eftermiddag/kväll härhemma och kan inte låta bli att fascineras över fenomenet Face book... Har väl aldrig fått så mycket gratulationer från när och fjärran som nu till denna högst ojämna bemärkelsedag, och även om det är lite "tvingande" att skriva grattis så är det lite roligt med alla hälsningar, egot får sig en kick s a s. Billigt men effektivt och alla sätt är ju bra för att må bra! 
Det är dock en person som fattas alldeles särskilt... Inget skoj alls att fira utan Abbe! Första födelsedagen sedan han föddes som vi inte firar tillsammans. 
Värre för farmor än för Abbe såklart men det är ju en klen tröst.
Tack alla för hälsningar och uppvaktningar! 
♥ 

För övrigt går livet sin gilla gång som man brukar säga.
Jobb och jobb och lite jobb... Dagarna krymper i en rasande fart så det blir inte så mycket gjort efter jobbet. Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera bloggen, och det beror ffa på att jag har ett motstånd mot att slå igång datorn när jag kommer hem. Dels sitter jag ganska mycket vid burken på jobbet men framför allt finns det så mycket annat jag vill göra! Just nu virkar jag diverse bakverk som en viss liten dam ska få till sin lekstuga. Och så stickar jag på ett hemligt projekt. Kanske en julklapp till någon, vem vet... Om jag väl startar datorn så har det gått flera timmar i ett huj! Så det kommer nog även i fortsättningen bli längre mellan uppdateringar här. Känns ganska sunt. Men men, plötsligt så händer det! Och ni som läser, skriv kommentarer! De bidrar till att det är roligare att blogga! 

Men jag har inte bara virkat och stickat. Förra helgen körde jag till Umeå för att umgås med dottern. Senaste helgen inleddes med 50-årsfest på fredagen, började mitt eget kalasande i lördags. Söndag bjöd jag med mina mesta kompisar på "Back to the sixties" på Kulturens hus och  igår var det bio (En enkel till Antibes, som för övrigt är inspelad häromkring, ja inte Antibesscenerna...) och idag har det varit kalas som nog fortsätter imorgon.. Torsdag åker jag till Stockholm för att hälsa på min kusin Bitte och min barndomsvän Gertie. Båda har flyttat sedan jag senast hälsade på så det blir extra skoj! Det är flera år sedan jag trodde mig stanna i Stockholm, för det mesta flyger jag vidare... Och det är inte många veckor bort så ska jag göra det också! Men det är en annan historia. Måste ju ha något mer att blogga om!
Tjingeling alla! 

3 kommentarer:

 1. Som den antifacebookare jag är får jag nöja mig med att pipa fram ett litet grattis i efterskott så här via bloggen: GRATTIS!

  För ett bra tag sedan försökte jag kommentera här och tala om att du blev en av vinnarna av gullvivefrön, men då gick det inte i sten heller att få en kommentar att "fastna" :o/ Sen mejlade jag dig också, men har inte hört något från dig. Jag behöver ju liksom fruns adress om jag ska kunna posta frövinsten! Nog för att det brukar gå att få fram saker utan helt fullständiga adresser men "Marianne, Boden, Sverige" är kanske att hoppas på lite mycket..? ;o)

  SvaraRadera
 2. Oj vad skoj Nina! Tack för det, en födelsedagspresent till! Förlåt att jag är dålig på att kolla mailen. Jag vet att du är "antifb" och det har jag full respekt för. Jag var länge skeptisk men mest på grund av att det är ett enkelt sätt att ha tät kontakt med mina barn som alla bor långt bort gick jag med till slut. Skyller på det i alla fall. Har hört av andra bloggare att det varit en del strul men denna gång kom det tre likadana kommentarer! =)
  Jag mailar min adress! Gladkram från "Marianne, Boden, Sverige"

  SvaraRadera
 3. Aha, nu funkar det igen, i alla fall sporadiskt!
  Förstår att du hade en bra födelsedag igår, både med och utan Fb.
  Vi får fira oss båda i efterskott till helgen!
  Ses snart, och...välkommen!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver en rad eller två!
Det är lättare att kommentera nu, prova!