måndag 5 december 2011

Bloggtid

Var på julfest häromkvällen och träffade en fd kollega som hade hittat min blogg och hon gav mig så många uppmuntrande ord vilket gjorde att jag blev riktigt inspirerad att skärpa mig med bloggandet... Och jag begrep också vem det var som lämnat en kommentar till ett tidigare inlägg. Jag känner ju många Karin och en av dem brukar kommentera, men denna gång var det inte från henne, men nu vet jag alltså! Tack till er alla som ids och orkar kommentera! Det hjälps inte - kommentarerna gör det roligare att blogga. Bara så ni vet.

Det har varit tunt med inlägg senaste tiden men i helgen har jag skrivit några, vi får väl se hur det håller i sig. Jag kommer nog inte att blogga varje dag eftersom det lätt blir att fastna vid datorn... Är inte färdig med mitt hemliga projekt än så det är bäst jobba på så jag får göra något annat.

1 kommentar:

  1. Bra att du ägnar dig åt datorn igen...eller i alla fall så där i förbigående! Saknar dina kommentarer...och, förresten, hur går det med 70-300:at, har det fått någon body?
    Härligt att ni fått lite snökänning, här lyser det med sin frånvaro...får lysa upp med slingor så länge!
    På med broddarna, vi hörs!
    Kram vännen!

    SvaraRadera

Tack för att du skriver en rad eller två!
Det är lättare att kommentera nu, prova!