måndag 6 februari 2012

Välkommen!

!

Det är inte barnbarnen som hälsat på utan detta mina vänner, är ett försök att stoppa lite av kalldraget. 
När det är -35 känns det väldigt tydligt att det är glest kring min dörr och jag tager vad jag haver och ja, det blir skillnad! Enligt mannen är det inte brist på tätningslist som är problemet, man måste skruva om hela karmen eller nåt..
Måste prata allvar med en snickare.

Ha det fint, en ny vecka väntar!

3 kommentarer:

 1. Jo, nog har ni det lite värre än vad vi har det... Fast här är också ganska kallt, och så snart det är ett par minusgrader så slutar ju genast hela skånetrafiken att fungera. det finns ju roligare saker att göra än att vänta på tåg i 13 minusgrader... nåja, nu är det sängdags, det är en dag imorgon också. säger de. kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Kanske sy en fin vetevärmare fast med sand i. Så gjordes det förr i vissa gårdar för att täta mot drag vid fönster och dörrar. Hemma hos oss har vi ett tjockt draperi för dörren, det hejdar också det värsta draget. Inte så kul att skruva om ytterdörren mitt i vintern, till våren så har man glömt hur kallt det var!
  /annelie

  SvaraRadera
 3. Men Annelie, du får inte tipsa snickaren om sådana lösningar! =)
  (Och om du nu ska tipsa ska du säga "gör en korv med ull".)
  Draperi är effektivt men känns lite onödigt eftersom det bara är nertill som det är vansinnigt glest, nästan så det kan snöa in...

  SvaraRadera

Tack för att du skriver en rad eller två!
Det är lättare att kommentera nu, prova!