måndag 14 maj 2012

Borde packa..

Vet att det är dåligt med uppdatering här och det är nog bara att konstatera att det går i vågor. Ibland är det skönt att ha paus i bloggandet och ibland är det väldigt skoj att göra inlägg. Det bästa med att inte skriva är att jag får kommentarer och frågor om varför jag inte bloggar men när jag bloggar är det tyst.. Nu är det så enkelt att skriva kommentarer så kom igen! Kanske fler kommentarer leder till fler inlägg... Men jag sa kanske.

Hänt sedan sist: Ett tag bodde ett litet lamm i köket, hon var utfryst av sin mamma och mannen min tog hem henne och såg till att hon lärde sig äta själv.

Men nu har lammet flyttat till de andra, hennes mamma bryr sig inte om henne men hon äter själv och verkar må bra. Hon har säkert fler leksugna kompisar där, våra hundar och katten var inte så lättflirtade.

Imorgon drar jag söderut och jag hoppas Skåne bjuder på sommarkänsla. Här lyser vårvärmen med sin frånvaro, men ljust är det!
See You later!


4 kommentarer:

 1. Å, ett sånt sött lamm! De är bara föör gulliga så länge de är små, de kära fåren. Däremot har jag rätt mycket respekt för fullvuxna baggar, som kan vara ganska illvilliga när det vill sig.

  Ska du mot Skåne får du allt packa för sommar. Några av mina bloggbekanta är skåningar och jösses flicka, där är det ju full sommar redan! Trevlig resa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo du Nina, nu är jag på plats i Skåne. Lite skillnad på växtlighet och temperatur men det var skönt därhemma också idag.

   Radera
 2. Klart vi protesterar när du inte skriver nått..... När du skriver så behövs det ju inte!!!!!! Hoppas solen lyser på dig i Skåne. / linda💐💐💐💐💐🌸🌸🌸🌸🌸

  SvaraRadera

Tack för att du skriver en rad eller två!
Det är lättare att kommentera nu, prova!