fredag 25 februari 2011

Hänt i veckan

Ja det är inte mycket som hänt.
Köldgränsen är passerad för länge sedan, om och om igen vilket gör att alla går i idé. Jag är inte ute mer än nödvändigt, dvs promenad hemifrån och till bussen, från bussen - in på jobbet t o r. Inte startar jag bilen om jag inte absolut måste och sist jag gjorde det lös det en lampa som inte ska lysa så nästa sväng blir till verkstan... 
Men det finns ju sådant som lättar upp antiköldhumöret och det behöver inte vara mer än ett ishjärta utanför dörren till jobbet,
eller busschauffören som hälsade alla passagerare godmorgon och alla som klev av på sjukhuset önskade han en riktigt bra dag. 
En av de större händelserna denna vecka är att jag har plus på flexen! 
Firade det med att gå på Wallmans, fyrarättersmiddag och underhållning till det. God mat med vin till, bra underhållning och så sällskapet, dvs syster med söner, förgyllde kvällen. 
Marcus provade det alldeles nya körkortet och se - jag kom hem! 
Har också fått ett livstecken från en "gammal" bekant som påminde om ett av mina tidigare liv - hundlivet med utställningar och tävlingar och allt vad det innebar. Så småningom blir det nog blogginlägg från den tiden, någon gång när jag kommit mig för att fotografera av lite gamla foton. 
Det hjälps inte, det är lite roligt att göra något av bilderna. Bloggen är ett bra sätt att samla minnen.
Det har blivit glest mellan inläggen senaste tiden och jag skyller på lillungen min, lillungen som är mambo och inte har något eget modem... Men nu är hon inte hemma så då får jag passa på!  
Arbetsveckan avslutas alltså med fri tillgång till både modemet och fjärrkontrollen!!
Och här sitter jag och gäspar...

2 kommentarer:

  1. Verkar som att det är rätt så bra...trots allt...och nu är det nästan blida...bra sparkföre! Minns när jag i mörkret likt blixten susade hemåt från dig...med supersparken?
    Kram, och njut av "värmen" så länge...

    SvaraRadera
  2. Det går ingen nöd på oss, särskilt inte nu när B har handlat och fyllt på i kylskåpen... Annars är det lite jobbigt att få hem varorna när det är -30.
    I helgen är det marknad och Konst i det vita här, välkommen!

    SvaraRadera

Tack för att du skriver en rad eller två!
Det är lättare att kommentera nu, prova!